January 04, 2012

Entri Sesengal Ubi-Kenangan...








Assalamualaikum,





"itew kan,masa cekolah dulu cute tau...ni akak angkat kita bagi sebagai bukti,hikhik..."
*muntah ijo,haha...;p


Tiba-tiba teringat kenangan zaman sekolah dulu,heh.Masa tu zaman comel-comel,cuba sekarang ni kalau buat muka comel,mahu lari bertempiaran orang nanti,hehe.

Satu kenangan zaman persekolahan yang tak boleh dilupakan bila mana ada kakak angkat.Dan ini salah satu pemberian dari akak angkat,penanda buku yang dibuat sendiri.Belakangnya tertulis kata semangat untuk PMR yang bakal tiba.Perkenalan singkat jer sebab masa tu pun dia dah tingkatan 6 atas,cuma ni jerlah yang jadi kenangan sebagai ingatan.

*entri ringkas jer,ingat nak letak gambar tanpa ayat tapi rasa macam sengal jer tangan ni nak tekan papan kekunci ni.Maka terjadilah entri ini,hehe.

34 comments:

Nalisa Syahira said... BALAS

hehe , masa sekolah rendah dulu pun pernah ada kakak angkat ni , tp skrg dah lost contact pun .

anamizu kaito said... BALAS

wow! akak angkat bagi..hehe
THINK +VE :)





luv,
cik ana

محمد رازيق said... BALAS

assalamualaikum yie. wah, ada kakak angkat. phewwitt. nie mesti hot ni masa sekolah.. haha. betul yie, aku teringat kakak angkat aku dulu. punsama suka bagi coklat yang ada not.. takpun cikedis ker.. masa tuh feel la bila dapat, pastu belagak ngan memebr. haha

rozeeta rashid said... BALAS

rindu kat kakak angkat ke? haha.

Zul Fattah said... BALAS

wow.. best r ko yi.. ada kakak angkat.. aku xde r dpat hadiah cam2 gini.. huhu.. skolah dulu aku slalu dapat penampaq je..

LiLy @ MumMyQiStInA said... BALAS

So sweet.. :)

akak dulu abg angkat..tapi abis sekolah jer..dah lost contact.. ;)

Cikgu Ma said... BALAS

waaaaaaa...ada kakak angkat g2...skolah rendah dulu ada gak...kakak tu beriya sangat...dia nek skolah men terus lost contact..hehe

[PCL] said... BALAS

PCL dah jadi bapak budak ada lagi nak 'berangkat'..huhu, camner nih aiez?..ingatkan zaman skolah dulu jer...:P (lupakan.. , selingan komen je)

Anum said... BALAS

kenangan zaman sekolah adalah kenangan terbaik

Aki said... BALAS

ehem2.. bro kene angkat tu.. takde nyer maen angkat2.. tipu je tu.. die tak angkat kalau die tak minat.. Ho ho ho.. ^_^.v..

syakey said... BALAS

zaman skolah mmg wajib berangkat-angkat ni. dulu penah ada kakak angkat sebab kakak angkat nk ngorat abg aku. -_____- hahah

adwafarahin said... BALAS

wow! ade kakak angkat huhu :P

aiEz said... BALAS

nalisa@wah,sama aie pun sama lost contact juga..:(

ana@yezza,hee..kenangan yg tinggal,berfikiran positif,ingat selalu..^^

ajik@waalaikumsalam ajik,fewitt..hee..tak ada ler hot mana ajik,budak skema jer masa sek dulu,hehe..hahaha,wah untung dapat coklat bagai,lagi hebat...ha,tau takpe,sikit berlagak tu ada,haha..;p

rozeeta@err,yup terkenang..huhu

zul@err,hehe..kenangan zul,erk garangnya sampai kena macam tu...

sislily@ehehe,yup kalau perempuan mesti ada abg angkat..hee,sama kak dah lost contact juga...:(

cikguma@haha,sebab akak cumel masa sek rendah..hehe..selalunya mesti bantak yg lost cntct..

PCL@haha,jenuh tu pcl..lain dah tu,hehe...terkenang ye pcl,trima kasih sudi komen pcl...^^

anum@sis,betul sis..byk yg manis utk dikenang..^^,

aki@jauh beza umurnya aki,adik dgn akak je..^^,


syakey@hahaha,tu lain dah tu...ada sebab dan agenda tu,hihi...

adwa@err,hehe...zaman sekolah jer..^^,

Alieza Dayasari said... BALAS

Tajuk cute lah ...
hehehehe......
lately ni maybe liza slow sikit lah nk reply comment... coz balik maktab...
so guna bb.. agak slow...
jumaat sbtu ahad.. boleh.. guna wifi di rumah,

Qaseh Qistina said... BALAS

weee...kakak angkat abg angkat mmg femes zaman sekolah dulu...macam2 jgk dapat kan..yg best sekali tiap sorg junior mst ade kakak angkat. pas tu org lain x leh nk wt kita adik angkat..kalu x, jeles la..klaka kn..hehe

YOUsoF said... BALAS

Waah3.. Berakak angkat masa zaman sekolah. Biasanya budak yang baik dan comel ada peluang cerah nak dapat akak angkat.. ;D


Simpan kenangan tu baik² Ayie, doakan kebahagian akak tu selalu..

Rtp Farra Arisha said... BALAS

the school memory is one of the sweet moment...:) tambahan pula bila ada seorang kk angkat yang baik...

P/S: yap, kami satu family memang punya anak mata color coklat...;)

Fatin Mraz said... BALAS

hi comel!

CekbOlat-bOlat said... BALAS

fewwitt,, "trus jdi comel ye aie" kahkahkah.. yee.. skrg pun still comel =)

EmpayarUtama said... BALAS

Wah ada akak angkat seyyyyy.
Aku pun sama tak reti buat ww, mesti rasa nak tulis hahahahah

Fara E's said... BALAS

betul2 , fara pun nampak comel je bila pakai baju sekolah , tu yg ramai akak nak berangkat2 , muahaha

aiEz said... BALAS

liza@err,hehe..tajuk gurau2,hee..owh yeke,patutlah..tak apa liza,terima kasih sudi singgah..^^,

qaseh@yup betul tu,hehe..haha,memang takleh sebab dah kena cop dulu,hee..kenangan..:)

yousof@hehe,comel tu ada yousof,baik tu kureng...;p
insyaAllah tu jer kenangan yg ada tinggal...:')

farra@yup betul tu,memang yg terbaiklah orang kata..tapi sayang lost contact...:'(
*oh patutlah,cumel..^^

aiEz said... BALAS

FM@ye2 sy disini...;)

cekbolat@amboih gelakkan aie ye,hee..^^

empayarutama@err kenangan bro,hehe..tangan gatal jer kan nak type2 ni,hehe

fara@amboih,tapi fara mmg comel pun..^^,

Namee Roslan said... BALAS

amboi, siap ada kakak nagkat lagi. hehe. abang angkat ada tak ??? hehe. ayie, yela..dulu namee baca entry ayie pun namee rasa ayie ni pmpuan. sbb entry ayie sweet n kalau kita baca..kita tahu ayie jenis laki yg lembut (bukan awww) , softspoken lah. haha, tp ayie laki kan. kena letak gambar pasni. hehe

aiEz said... BALAS

namee@err,hehe..abang angkat tak ada namee,akak angkat jer..;)
err,hehe..namee pun ingat perkara yg sama,hee..yeah,terbukti aie lelaki..xmo letak nampak sgt namee,ayie malu...hehe..;)

Abu Huzaifah said... BALAS

penah ade kakak angkat... tp dh terangkat plak...kisah lame.. kehkeh

Paris Lipton said... BALAS

itew ade adik angkt sorg, dia laki2 tp manjewww gilewww ahhh...hahhaha poning nk melayan tp alahai masih contact jgk, tp sentap gilewww ahhh ngan mak dia. maklumlah tak sama darjat. sobbssss
pastu jauhkan diri dr dia, tp still dia tnya khabar jugak dan ngeri kot nk jmpe dgn mak dia lagi...wuaaaaaa

aiEz said... BALAS

abu@err,haha dah lain tu,terkenang la ni..sama ler kita..;p

paris@wah best klu masih ada contact lg,tp xbest grg la plak maknya...sabar jer la,hehe...

Faaein Talip Roy said... BALAS

wah.. ada kakak angkat tu..


hahaha.. ;P

Faaein Talip Roy said... BALAS

wah.. ada kakak angkat tu..


hahaha.. ;P

aiEz said... BALAS

faaein@mestilah aie kan cute,hihi..;p

Juliet_iRa~" said... BALAS

wewittt..ada kakak angkat!heee

dl mmg camtu kan..;p

Hanih Borhan said... BALAS

Amboih, b'angkat2 bagai, hahaha... :D

Azza Azman said... BALAS

hehe teringat azza dulu masa form one ada 9 orang requent nak jadikan adik angkat, tapi azza approve 2 orang je.

Yang Ada Di Apesal...

Free Blog Theme and Templates