October 31, 2011

Alamak Kena Taq...

Assalamualaikum,


Kena tag dengan blog EmpayarUtama.Pertama kali kot buat pos macam ni...tak reti sangat sebenarnya main tag-tag ni,tag nama sekolah taulah,heh...

Tengok syarat pun macam senang jer..antaranya ialah

•tak boleh tag orang yang sama yang telah ditag
• letakkan semua peraturan ni didalam entri tersebut
• tag 11 orang dan link mereka dalam entri
•maklumkan pada empunya tuan blog bahawa telah ditag
• ceritakan 11 perkara mengenai diri dalam post entri
• jawab kesemua soalan yang telah diberi oleh orang yang tag anda,dan reka 11 soalan untuk dijawab oleh mereka yang ditag oleh anda.

*Tujuan tag ni salah satu cara mempromosikan blog anda pada rakan blogger yang lain,pada yang telah di tag tiada paksaan untuk join... ;)



11 perkara mengenai diri
*seorang yang simple giler
*suka buat lawak sesengal ubi
*berbintang pisces
*anak tunggal*bosan*
*suka layan kartun,tak sedar dah tua..huhu
*minat melukis tapi tangan dah jadi kayu sebab asyik pegang skru driver jer masa kerja,heh
*suka ambil gambar awan,kalau perasan dalam setiap pos entri sebelum ni banyak letak gambar awan...:)
*seorang yang giler pada gadget
*suka kacau orang lain,huhu...
*berblog pada asalnya kerana merajuk membawa hati yang terluka*bajet frust,cehh*
*masih single,hahaha*promote ni*




jawapan soalan Empayar Utama

nama penuh
-terbalikkan nama Arisha maka keluarlah nama penuh pemilik blog,hehe..

nama suami,isteri ataupun yg tersayang
-belum ada yang berpunya..=.=!

entri terbanyak dalam sebulan
-jumlah 36 post,semangat ni masa mula2 berblog...

entri paling kurang dalam sebulan
-7 post,paling sikit..bulan ni nak berblogging memang tak ada idea giler...heh

pendapat tentang blog Empayar Utama
-simple,macam-macam cerita ada...

blog feveret
-boleh check kat bloglist tepi kanan laptop mahupun pc,hehe...

kenapa suka blog feveret tu
-ada bermacam cerita dan gaya bila cerita dalam setiap entri

apa yang pertama sekali buat bila buka blog
-baca setiap dari komen yang ada...;)

kalau tak berblogging sekarang buat apa
-main muka buku jer la...=.=

berapa lama masa diambil untuk baca entri ni sebelum post entri yang ni
-err,beberapa jam...jenuh pikir nak buat ke tak,hehe...

perasaan bila ditag
-err,mati kutu..blur nak jawab ke tak..huhu



11 blog yang dipilih untuk ditag


Dan ini 11 soalan yang wajib dijawab oleh anda...;)

1-nama penuh anda mengikut pada surat kelahiran mahupun kad pengenalan diri

2-tarikh lahir anda,senang nanti nak bagi hadiah,hihi...

3-asal usul nama blog anda yang ada sekarang,kalau boleh storylah sikit ye...
nak tau ler jugak

4-kenapa anda berblogging ni ye?

5-berapa usia blog anda sekarang?dari mula berblogging hingga sekarang...

6-ni nak tanya pasal blog aie ni pulak,
macam mana anda boleh kenal atau terjumpa blog aie ni ye?
cuba citer sikit...

7-pendapat tentang blog aie ni macam mana?
kritikan juga diperlukan untuk perbaiki mana yang kurang,jujur ye...
 
8-blog aie ni berat tak masa nak loading?

9-selalu masa bosan buat apa eh?

10-blog kesukaan anda?

11-kenapa suka blog tu ye?

36 comments:

Fatin Mraz said... BALAS

mm..so kamu berbintang pisces?
ic..

nway, jemput ke blog FM ya.. ada nama kamu di sana.. meh tgk nama kamu kaler apa?? heee =]

mm.. seb bek x kne tagged! =P

✿ Cik Nisa ✿ said... BALAS

skrg dah femes maen game tag2 nie . hehe .

RinsyaRyc said... BALAS

1. dah tau kan? malas nak cerita *malu*
2. 25 jun <---tolong bagi hadiah
3. bulatmata tak penah tuka.. haha
4. saje nak meluahkan perasaan.. mihehe
5. kalau blog satu lagi tu 2009 dah mula.. bulatmata baru 3 bulan. eh? haha
6.*tak ingat* tapi yang pasti BW ataupun tersearch. ke aie ade komen? hahaha
7. hemsem n cool <--merujuk kepada entri
8. tak sbb dia kaler putih. *hitam lambat
9. baca novel
10. Aku Stress Giler

camni kan? haha

Namee Roslan said... BALAS

seronok jugak main tag2 ni. :) hehe. eh nama arisha tu nk terbalik macam mana tu ??

rozeeta rashid said... BALAS

merajuk membawa hati yang terluka? ni luka dah baik belum? haha

kajaharuna said... BALAS

tak reti nak main.. takpe saya try..
tgh mencari 11 blog untuk sya tag.. hehe :)

BlueiceButterfly said... BALAS

~best jugak kadang2..kalau banyak sangat yang mula kemalasan nak jawab..hehe

yen(toka ziizokukuto) said... BALAS

thankz kerana tag,,tengok dulu la ye ayie,,,ada 4 blog dah tag ni,,hahahah

LiLy @ MumMyQiStInA said... BALAS

kalau diterbalikkan nama aies tu jadi ahsira..hehe..yeke?.. :)

btw..Thx ya TAG akak..Insyaallah..ada masa nanti akak buat..byk dah TAG dapat ni..huhu..kumpul dulu.. ;)

kajaharuna said... BALAS

done Aiez :))

EmpayarUtama said... BALAS

Eh, betulla kita banyak persamaan yea :) Patutlah hehehehe

Anum said... BALAS

best kan kena tag
kalau anum ada masa anum pun join

Fara E's said... BALAS

ahhh , haha

esok aku jawab ! ;D

aiEz said... BALAS

fatin@err,yup...;),kalau tau aie taq awal2,hehe..:)

nisa@err yup...promote kwn2,hee..:)

rin@err,rin...grrr..;p

namee@namee,tau sudah..;)

rozeeta@err,sudah sembuh sepenuhnya...;)

kaja@hee,thx awak...:)

blueicebutterfly@err,hehe..;)

yen@amboih,glamor...tak apa yen..:)

sislily@err,salah tu kak...;p
err,tak apa kak...:)

empayarutama@yup,bulan kelahiran pun sama...sekepala giler2 bro,hehe

anum@err,best jugak..pertama kali join...insyaAllah nt ada sesuatu tntng blog anum..:)

fara@err,baik fara..;)

Zul Fattah said... BALAS

haha.. ko memang sesengal ubi kayu..

YOUsoF said... BALAS

Anda seorang yang rajin! ;D


Aku pun suka layan kartun, kadang² rasa macam nak gelak selama seminit. haha


Ha'a aku perasan kau banyak letak gambar awan, nice bro!

Mya said... BALAS

salam aie. hehe alhamdulillah mya dah selesai buat tag:)

http://sweettedy.blogspot.com/2011/10/kena-tag-okay-fine.html

adwafarahin said... BALAS

nama aie sgt unik ^^

Umie Artoqiemie said... BALAS

kita sama2 anak tunggal.. haha.. manede bosan.

Izyan Masri said... BALAS

ECECEY.ADA ORG TU DAH MAIN TAG2 DAH SEKARANG XD

Rtp Farra Arisha said... BALAS

tag taggie season kah sekarang? but then, it looks fun!! :')

if i get more time, i'll answer these questions ;) thanks aiez!

Faaein Talip Roy said... BALAS

Arisha.. ditebalikkan jadi Ahsira?

unik lah. ehehehe..

tq tag.. lama dah tak layan mende alah.. inshaAllah ada kerajinan saya buat.. tapi tak tau lah bila.. hehehe.. ;p

aiEz said... BALAS

zul@amboih hang..hehe

yousof@err xrajin sgt beb,hehe...kn?lyn kartun mmg terbaik,hehe...thx bro..:)

mya@wasalam mya,thx join sekali...;)

adwa@agak2 dpt agak x nama penuh aie?

umie@err,kadang2 jer umie..;)

yan@err..=.=

farra@musim kot,hehe...thx farra join..;)

faaein@teet,salah..;)..sila cuba lagi..;)
hehe,xpe..bila2 jer awk..:)

Farhana Jafri said... BALAS

waaa nsib tak kna sbb bru je kna dgn fllower lain.. hek3

Addin said... BALAS

addin dah jawab , ok tak jawapan addin ? boleh dapat A+ tak ?

Faaein Talip Roy said... BALAS

ooo.. ashari ker?

ker shaari? mesti betul ni.. kan.. kan.. kan.. ^^,

aiEz said... BALAS

farhana@err yeke?tau taq lagi,ehehe..;p

addin@jap2,aie tgk ye addin..:)

faaein@err no 2 tu betul..wah,hebat,hehe...mst perah idea mncari ni,heehe..;),yup betul sha'ari nama diberi..:)

CikGu Ma said... BALAS

walaupun tak kena tag, nak sebuk jawab 1 soklan. no6...sebab u follow i, i follow u back..heehe..camat malam

RinsyaRyc said... BALAS

bace tak tu? sincere ai tulis tau~

aiEz said... BALAS

cikgu ma@err,hehe...cikgu ma ptt kena tag ni..;)

rin@err aie baca rin...terima kasih sgt..;)..

Awan Biru said... BALAS

Awan pun suka tangkap gambar awan.

YOUsoF said... BALAS

Hehe.. Kartun dah macam terapi percuma yang berkesan.. ;D

Sama² bro.

aiEz said... BALAS

awan@sebab awan adalah awan,hehe..;),kagum kan kebesaran Allah..

yousof@setuju...menenangkan hati yg duka,hehe...;)

Faaein Talip Roy said... BALAS

tengok entri tag ni.. tetiba rasa nak buat pantun macam umie lah.. agak2 proceed tak nanti? hehehe.. ;p

aiEz said... BALAS

faaein@pantun macam umie?ohsem,terbaik kalau awk buat,hehe..;)

BeloG MTT said... BALAS

Ada di tag juga tapi tak sempat lagi nak menjawab.. Hikhik :P

Yang Ada Di Apesal...

Free Blog Theme and Templates