March 03, 2011

Hadiah Teristimewa

Syukur alhamdulillah hari ni genap umur aku yang ke 24 tahun,*erk!member cakap aku,dah tua.hoho*banyak sungguh wish yang aku dapat kat fesbuk arini,terima kasih ye kawan-kawan semua..Sayang korang sangat,*ayat mengampu disitu,hehe*..


Alhamdulillah,aku masih lagi bernafas untuk menikmati dan melihat alam ciptaan Ilahi.Menempuh satu lagi episod sehari-hari untuk diri..Sejujurnya aku terharu kepada kawan-kawan yang wish birthday aku hari ini,ternyata aku tidak keseorangan kerana ada kawan-kawan disisi yang sentiasa menemani.Ya,entry aku sebelum ni ada menyentuh tentang kawan-kawan..tapi bukanlah aku maksudkan semua kawan sebegitu..Aku menceritakan tentang berdasarkan pengalaman dari hidup aku untuk korang semua.Kerana blog aku ini,sedikit sebanyak menceritakan tentang perjalanan dalam hidup aku.


Bermula dari tengah malam tadi lagi,handphone berbunyi,kawan-kawan hantar mesej untuk wish..hoho..Pagi tadi pulak dapat call dari seorang sahabat wish birthday jugak..siap call lagi.Sewaktu petang pulak,aku dikejutkan dengan kawan-kawan yang datang ke tempat aku bekerja dan dengan membawa kek aku dinyanyikan lagu selamat hari lahir dari kawan-kawan..Sungguh,aku sangat terharu dengan layanan korang semua.Aku sangat-sangat menghargai persahabatan yang terbina diantara kita semua.


Tak pernah sekali aku dapat layanan sebegitu,kerana setiap tahunnya aku tak menyambut hari lahir aku..Tapi tahun ini amat-amat bermakna bagi aku..Terima kasih buat kawan-kawan semua..Moga persahabatan yang terjalin diantara kita berkekalan selamanya..Doa aku buat semua moga korang berjaya dalam apa jugak korang impikan,insyaAllah..


Terima kasih buat semua..^^






8 comments:

kocix! said... BALAS

hepy bufdayy

aiEz said... BALAS

wAh ada blOg jugak~hehe..thx..^^

nisa said... BALAS

heppy Bufday aiEzZzZ...^______^ V... pisss....

aiEz said... BALAS

Nisa-tQ awk..^^,

nisa said... BALAS

^_________^ hihihi nak kek..

aiEz said... BALAS

err-kek dah abis la awk..~kt fb ader pix arini..thx kt kwn2 ptg td..

S Y [A] Z A said... BALAS

waaa, kalo tau sy dtg kedai smlam. lme xmkan kek ni. hoho :D

aiEz said... BALAS

syaza-haha..xpe2 taun dpn ok..sbnrnye owg pn xsngke semlm dowg wat suprise..sangat terkejut..thx kat kekwn semlm~^^

Yang Ada Di Apesal...

Free Blog Theme and Templates